Razlaz! Živković nije više trener Voždovca

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlaz! Živković nije više trener Voždovca

Zmajevi sporazumno raskinuli ugovor s dosadašnjim trenerom

Kraj ljubavi između Bratislava Živkovića i Voždovca! Ambiciozni superligaš zaređao je s lošim rezultatima, a čašu je očigledno prelio poslednji, peti uzastopni poraz na Banovom brdu od Čukaričkog sa 1:2. 

Sa samo 14 osvojenih bodova posle 15 kola Zmajevi su mnogo bliže začelju nego gornjem delu tabele zbog čega je došlo do sporazumnog prekida saradnje. Predstojeći period tokom reprezentativne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pauze čelnici kluba trebalo bi da iskoriste kako bi postavili novog trenera, čije se ime zasad ne nazire.

Saopštenje Voždovca pročitajte u celosti:

"FK Voždovac želi da obavesti javnost da je došlo do sporazumnog raskida saradnje s dosadašnjim šefom stručnog štaba Bratislavom Živkovićem. Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada se klub nalazi u situaciji da važi za jedan od najorganizovanijih u našoj zemlji. Međutim spletom određenih okolnosti gde plasman na tabeli ne zadovoljava ambicije i zacrtane ciljeve koje je klub postavio pre početka tekuće sezone, dužni smo da reagujemo na ovaj način i pokušamo da rezultatski budemo uspešniji u narednom periodu.

Kao klub koji gaji dobre međuljudske odnose želimo da naglasimo da smo izuzetno zahvalni Bratislavu Živkoviću na profesionalnom radu i na postignutim rezultatima od momenta kada je imenovan za šefa stručnog štaba u martu 2015. godine i da smo u ovom trenutku zajedničkim dogovorom došli do zaključka da bi promena stručnog štaba mogla da donese rezultatski boljitak našem klubu.

FK Voždovac želi Bratislavu Živkoviću puno uspeha u narednom periodu kako na poslovnom tako i naprivatnom planu i vrata našeg kluba će za njega uvek biti otvorena i kao prijatelja i kao sportskog saradnika".

Voždovac u narednom kolu Superlige gostuje Spartaku u Subotici.

(foto: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bratislav Živković više nije trener Voždovca!

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2016

Poraz od Čukaričkog na Banovom Brdu bio je poslednji meč Bratislava Živkovića na klupi Voždovca, pošto je već u ponedeljak dobio prefiks ''bivši''...Ovu informaciju Zmajevi su objavili na svom zvaničnom sajtu...- Izuzetno nam žao je što je do raskida došlo, posebno u ovom trenutku, kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.