Razbijeni Makedonci, rapsodija Mktarijana

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijeni Makedonci, rapsodija Mktarijana

Nakon šokantnog poraza od Gibraltara, reprezentacija Jermenije je pred svojim navijačima savladala Makedoniju 4:0 i ostala u igri za plasman u viši rang.

Briljirao je Henrik Mktarijan, koji je bio asistent kod prva dva gola i strelac četvrtog. Već u 12. minutu Markos Piceli bio je strelac. Logično, gosti su od tada krenuli agresivnije, što je i logično jer su imali priliku da pobedom praktično obezbede plasman u viši rang. Propustili su i nekoliko lepih prilika, ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << imali sreće da stignu do izjednačenja.

Usledila je kazna, a glavni krivac je golman gostiju Dimitrijevski. Loše je ispucao loptu u 67. minutu, koja je došla do Mktarijana. Vezista Arsenala je uposlio Movsisijana za 2:0. Na 3:0 je povisio Gazarijan u 81. minutu posle slobodnog udarca i očajne reakcije Dimitrijevskog. Konačan rezultat postavio je Mktarijan u nadoknadi vremena iz slobodnog udarca, pošto je plasirao loptu ispod živog zida.

Jermenija nakon četiri odigrana meča ima 6 bodova u Grupi 4 D lige i nalazi se na drugom mestu, dok je Makedonija doživela prvi poraz, nakon kojeg ostaje lider grupe sa devet osvojenih bodova.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.