Raul stavio veto na Viljin dolazak?

Izvor: Blic, 13.Sep.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raul stavio veto na Viljin dolazak?

Španski mediji već duže vreme spekulišu o velikom uticaju Raula na politiku kluba, a najnoviji argumenti u tim tvrdnjama su navodi da je kapiten "kraljeva" lično sprečio dolazak novih napadača na Santjago Bernabeu.



Katalonski dnevnik "Sport" objavio je prošle nedelje priču sa grupom navijača Reala, koji tvrde da je ikona kluba uticala na bord direktora i da je odlučeno da pojačanja u napadu nisu potrebna. "Sport" je ovih dana nastavio sa istom temom i piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je Raul "stavio veto" na zahtev trenera Bernda Šustera za dovođenjem vrhunskog strelca, kakav je David Vilja, zbog toga što bi to moglo da mu ugrozi mesto u startnoj postavi.

Iker Kasiljas, još jedno Realovo dete i sada već legenda kluba, navodno je "odobrio" dolazak napadača "čeza", ali je Raulova bila poslednja.

"Sport" navodi da vicekapiten nije zadovoljan "preglasavanjem" i da se odnosi između dve zvezde iz dana u dan pogoršavaju.

Takođe, postoje glasine da je Raul uticao na predsednika Ramona Kalderona kako bi postepeno iz kluba odlazili brojni Brazilci, jer su "imali loš uticaj na ekipu na i van terena". Doduše, Sisinjo, Roberto Karlos, Baptista i Robinjo do danas nisu ni nagovestili da se tako nešto dešava na Bernabeu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.