Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jun.2023, 17:30

Raul napušta Real Madrid, spreman je za La Ligu?

Trener Real Madrid Kastilje Raul Gonzales mogao bi da napusti klub, jer ima ponuda iz La Lige.
Prema informacijama iz španskih medija, Hetafe je spreman da ga dovede ukoliko Hose Bordalas napusti klub, što nije isključeno i pored obezbeđenog opstanka. 
Ipak, Hetafe nije jedini zainteresovan klub, pošto ga je kontaktirao i Rajo Valjekano, ukoliko Andoni Iraola dobije ponudu nekog većeg kluba.
Raulovo mesto će biti ugroženo ukoliko Real Madrid Kastilja ne obezbedi plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u drugu ligu, što je sve manje izvesno. Barselona Atletik je pobedila Real Kastilju u prvom meču plej-ofa rezultatom 4:2, pa Madriđani jure dva gola zaostatka u direktnom okršaju za povratak u drugu ligu. 
Ranije se pominjalo da je Raul opcija kao zamena za Karla Anćelotija, ali to nikada nije bila ozbiljnija priča. Međutim, Hetafe bi mogao da bude sasvim dovoljan iskorak na n

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.