Raul Neto uz Madara – vrhunski posao Fenerbahčea

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 12:13

Raul Neto uz Madara – vrhunski posao Fenerbahčea

Brazilski plejmejker Raul Neto zvanično je postao novi igrač turskog Fenerbahčea koji je tako kompletirao poziciju organizatora igre za narednu sezonu.

Turski klub je ovog leta doveo i Jama Madara iz Partizana koji bi trebalo da bude "bekap" opcija na poziciji broj "jedan".

Brazilac stiže u Fener posle osam sezona u najjačoj ligi sveta.

Tamo se najduže zadržao u Juti za koju je igrao od 2015 - 2019. godine, potom je branio boje Filadelfije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vašingtona i Klivlenda.

U Fener stiže u punoj snazi i u najboljim godinama za organizatora igre i nesumnjivo je da će biti jedan od najvažnijih aduta u timu Dimitrisa Itudisa.

Fenerbahče je ovog leta, osim Madara i Neta, doveo Sertača Šanlija iz Barselone, Jorgosa Papajanisa iz Panatinaikosa, Nejta Sestinu iz turk Telekoma

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.