Izvor: B92, 07.Jul.2022, 18:09

"Rat" hrvatskih legendi: "Pogledaj se u ogledalo"

Nastavlja se verbalni rat između Aleksandra Aca Petrovića i Dina Rađe.

Nakon debakla Hrvatske u kvalifikacijama za Mundobasket, strasti se ne smiruju.

Aco Petrović kao najodgovornijeg vidi upravo prvog čoveka Saveza, Rađu.

Sve je počelo Petrovićevim tvitom.

"Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba da ostane i kao pravi predsjednik Stručnog saveta da bude vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Luksemburgu ili gde nas već žreb odvede", napisao je Petrović na svom Tviter nalogu.

Zatim je Rađa odgovorio u intervjuu za "Index".

"Aci fali medijske pažnje. Aco za sebe verovatno misli da je bio vrhunski plej i da je vrhunski trener. Više od 30 godina trenirao je Cibonu, Zadar, Cedevitu, reprezentaciju. Koliko je taj veliki znalac i veliki plej stvorio plejmejkera? On mi se javlja", rekao je Rađa između ostalog.

Petrović se ponovo oglasio na Tviteru.

"Moj odgovor Rađi su argumenti. U 6 godina srozana hrvatska košarka, propuštena dva SP, uzalud utrošenih 3.000.000 evra za predolimpijski turnir u Splitu, loši odnosi sa vodećim klubovima, rat sa ABA ligom, potrošena četiri selektora… Pogledaj se u ogledalo, Rađa!", poručio je Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.