Rat Ukrajinaca i Turaka, UEFA preti (VIDEO)

Izvor: Mondo, 08.Dec.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rat Ukrajinaca i Turaka, UEFA preti (VIDEO)

Pogledajte šta se sve dešavalo u Kijevu pred i tokom utakmice Liga šampiona Dinamo Kijev - Bešiktaš. Ukrajinci oteli Turcima zastave, palili ih... UEFA već pokrenula istragu.

Foto: YouTube/screenshot

Navijači kijevskog Dinama i turskog Bešiktaša vodili su pravi rat na ulicama i na stadionu tokom utakmice Lige šampiona.

UEFA je već pokrenula istragu i rigorozne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kazne, vrlo verovatno, očekuju oba kluba. Dinamo će, kao domaćin utakmice, koju je dobio čak 6:0, odgovarati za propuste u organizaciji utakmice i incidente. Bešiktaš je pod lupom zbog ponašanja svojih navijača na stadionu u Kijevu, paljenja pirotehnike i pravljenja štete na objektu.

Foto: AP Photo/Sergei Chuzavkov Navijači Bešiktaša

Pre i tokom utakmice bilo je mnogo problema i tuča.

Ukrajinci su "lovili" Turke svuda po gradu, a na stadionu su uspeli da otmu transparent. U tučama je povređeno najmanje 10 pristalica oba kluba.

Pogledajte "trofeje" navijača Dinama

Dynamo Kiev with stolen Besiktas flags & banners last night. pic.twitter.com/C2PbZqOzBP

— When Sunday Comes (@wscsm1) December 7, 2016

Pogledajte šta se sve dešavalo na ulicama Kijeva i na stadionu, koji bi, inače, trebalo da bude domaćin finalne utakmice Lige šampiona 2018. godine.

TUČA NA ULICAMA i NA STADIONU



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.