Rastu apetiti zvezde holandske Eredivizije

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Okt.2022, 00:30

Rastu apetiti zvezde holandske Eredivizije

Fudbaler PSV-a Kodi Gakpo navodno je odbacio kao mogućnost prelazak u Lids junajted u nadi da će se pridružiti većem klubu.
Talentovani mladi holandski reprezentativac bio je blizu prelaska u Lids poslednjeg dana prelaznog roka, a klub iz Jorkšira se nadao da bi transfer mogao da bude realizovan u januaru.
Međutim, nakon sjajnog početka sezone mediji prenose da su Gakpovi apetiti porasli i da sada želi da pređe u klub sa većim renomeom.
Kao potencijalne destinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za zvezdu holadskog prvenstva pominju se oba kluba iz Mančestera, Proper Madrid, Barselona i Bajern Minhen.
Gakpo je ove sezone prerastao u jednog od najboljih igrača u Evropi, postigao je neverovarnih 14 golova uz 11 asistencija u 18 nastupa za klub i reprezentaciju.
I pored odluke holandskog napadača, Lids neće tako odustati od svoje mete, ali će sada imati znatno teži posao s obzirom na to da da je sve izglednije će se posle serije loših rezultata ove sezone boriti za opstanak.
Mediji pominju da će PSV najverovatnije pristati da proda svog najboljeg igrača već u januaru ukoliko dobije odgovarajuću ponudu, uprkos tome što mladi napadač ima ugovor sa klubom iz Ajndhovena hand over leta 2026. godine.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.