Rastavac: Da vratimo čvrstinu, disciplinu i racionalnost

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: "Da vratimo čvrstinu, disciplinu i racionalnost"

Strateg niškog Radničkog Milan Rastavac izjavio je da će njegova ekipa u susretu sa Voždovcem morati da poradi na segmentima igre koje je pokvarila na prethodne tri utakmice.

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milan Rastavac rekao je danas da njegova ekipa želi da popravi utisak protiv Voždovca i iskupi se za poraze u tri prethodna prvenstvena kola.

"Čvrstina, disciplina i racionalnost u igri su bila glavna obeležja našeg tima u prethodnom periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << To smo u nekoliko poslednjih utakmica pokvarili i prvi zadatak će nam biti da vratimo taj segment igre na onaj nivo kakav je bio ranije i dođemo do novih bodova", rekao je Rastavac na konferenciji za novinare u Nišu.

Radnički će u subotu dočekati Voždovac u 32. kolu Superlige Srbije.  Niški klub je igrao dobro početkom prolećnog dela sezone, ali je poslednje tri utakmice gubio.

Rastavac je kazao da očekuje tešku borbu u nastavku plej-ofa.

"Igramo veoma značajan meč protiv Voždovca zbog rezultatskog minusa iz prethodnog perioda. Utakmica, sama po sebi, doneće čvrstu igru Voždovca, koji zna da odigra kvalitetno iz kontranapada. Želimo da prikažemo strpljiviju igru, da manje grešimo nego što smo to učinili u prethodnih par utakmica", kazao je Rastavac.

On će na raspolaganju imati i Petra Đuričkovića i Vladimira Bogdanovića, koji će se vratiti u tim posle povreda.

Napadač Radničkog Miodrag Todorović rekao je da očekuje kvalitetnu utakmicu, uz pobedu njegove ekipe.

"Svaku utakmicu dočekujemo sa velikim samopouzdanjem. Dobro poznajemo Voždovac, verujemo da su dobra ekipa. Ono što očekujem jeste pobeda Radničkog", rekao je Todorović.

Utakmica će se igrati sutra od 19.00 na stadionu "Čair" u Nišu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.