Rasprava Mateusa i Salihamidžića: Briga me šta misli

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 00:45

Rasprava Mateusa i Salihamidžića: "Briga me šta misli"

Legendarni Lotar Mateus je prethodnih dana kritikovao poslovanje Bajerna, pre svih dovođenja Daja Upamekana i Lukasa Ernandesa.

I nije se dugo čekalo na reakciju sportskog direktora Bavaraca Hasana Salihamidžića.

"Naravno da Lotar ima nešto da kaže, on je stručnjak. Briga me šta misli. Znamo da smo grešili i da nismo igrali dobro, ali stojimo iza naših igrača. Pričaćemo i raditi s njima. Briga me za to što Lotar kaže", rekao je Salihamidžić. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Polemiku je nastavio Mateus.

"Braco je tako reagovao jer zna da je istina ono što sam rekao. Oseća pritisak zato što je odgovoran za tim koji je sklopljen, posebno za odbranu. Žao mi je, ali moram da ponovim ono što je očigledno: Ernandes i Upamekano jednostavno nisu igrači čije partije opravdavaju ogroman novac koji je plaćen za njih", kazao je Mateus i nastavio:

"Kod Alfonsa Dejvisa je takođe vidljiv pad u formi. A što se tiče Ernandesa, njegova previsoka primanja su poremetila strukturu plata u klubu. Hasan zna da je kriv jer je glavni za dovođenje igrača i za pregovore o njihovim platama i zato želi da se zaštiti napadajući mene koji ukazujem na ono što je jasno. On odgovorom meni ne brani igrače od kritika, već sebe", zaključio je Mateus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.