Rašford u epizodi Kako promašiti nemoguće! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašford u epizodi "Kako promašiti nemoguće"! (video)

Englez je često kritikovan zbog loše završnince.

Mančester junajted je slavio protiv Brajtona na "Old Trafordu" sa 3:1, a Markus Rašford je postigao treći gol za "Đavole" i to na veoma efektan način.

Nakon pomenutog pogotka (OVDE pogledajte na koji način je zatresao mrežu Brajtona), stiče se utisak da Rašfordu bolje ide iz težih pozicija, kada je u pitanju realizacija.

Potvrda je i OVAJ snimak, na kojem možete videti napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mančester junajteda usamljenog na petercu rivala, kako maši praktično prazan gol.

Naime, Danijel Džejms je u utakmici protiv "Galebova" poslao jedan sjajan pas ka Rašfordu, koji je bio sam na ivici peterca, Meti Rajan nije stigao da pokrije desni ugao svog gola, ali se napadač Junajteda postarao da Australijanac ne vadi loptu iz mreže. Šutirao je na prvu pored gola, prosto je neverovatno da nije uspeo da pogodi iz ove pozicije.

Srećom, ekipa Ole Gunara Solskjera je slavila, Rašford se upisao u listu strelaca, pa će ovaj promašaj brzo biti zaboravljen.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UŠLI SU U FORMU: Mančester junajted posle Partizana nastavlja sa dobrim igrama

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Rutinska pobeda...Mančester junajted je na Old Trafordu rutinski savladali Brajton sa 3:1 u 12. kolu Premijel lige Engleskei tako ponovo došli do gornjeg doma tabele i sada su sedmi. Tako su pokazali da su ušli u dobru formu posle pobede nad partizanom pre tri dana (3:0) u ligi Evrope...Dobar meč...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.