Ranijeri: Sudija, pa šta je ovo?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Feb.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: Sudija, pa šta je ovo?

Trener Lestera ubeđen da je Martin Atkinson kumovao porazu njegovog tima u velikom derbiju sa Arsenalom

Najgore što može da zadesi sudiju - da bude centralna figura derbi meča. Upravo to se desilo Martinu Atkinsonu u okršaju Arsenala i Lestera. Navijači domaćeg tima žalili su se tvrdnjom da je Džejmi Vardi iscenirao penal za vođstvo Lisica od 1:0, trener Lestera Klaudio Ranijeri smatra da je njegov tim oštećen onog trenutka kada je Dani Simpson >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << isključen zbog povlačenja Olivijea Žirua za ruku.

Bio je to drugi žuti karton za Simpsona, a sa igračem manje na terenu Lester nije mogao da izdrži, pa je od vođstva od 1:0 prevalio put do poraza od 1:2.

"Fantastičan, veoma brz meč, ali ne znam da li bismo u normalnoj utakmici dobili dva žuta kartona za ovakve prekršaje. Bili su ubičajeni faulovi, ne za žute kartona. Sudija je prestrogo okarakterisao te detalje. Da je ostalo 11 na 11, siguran sam da bismo pobedili. Pa ovaj meč je bio pun prekida i zašto onda isključiti igrača za jedan u moru takvih startova? Ma hajde", nezadovoljan je bio Ranijeri, koji ipak podseća da je njegov tim i dalje lider na tabeli.

"Moramo da nastavimo dalje sa osmehom. Izgubili jesmo i treba samo da čestitamo", sportski je završio Ranijeri.

Kolega iz Arsenala Arsen Venger  takođe je imao zamerke na račun suđenja.

"Trud, energija koju smo uložili, sve je bilo na nivou. Lester se dobro branio, ali i mi smo nesrećno prvo poluvreme završili sa golom zaostatka. U drugom smo bili nemilosrdni i trebalo je da postignemo više golova. Ovo je pobeda od krucijalnog značaja, jer smo mogli da odemo na minus osam, ali i na minus dva. Velika je to razlika".

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.