Ranijeri: Sudija je uvek u pravu

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: "Sudija je uvek u pravu"

Menadžer Lestera rekao je da nema žalbi na dosuđen jedanaesterac u današnjoj utakmici u trećem kolu FA kupa, posle kojeg je Totenhem izborio nerešen rezultat 2:2 i revanš meč.

U duelu dve ekipe iz Premijer lige, Totenhem je poveo u osmom minutu golom Kristijana Eriksena, a izjednačio je Marćin Vasilevski u 19. minutu.

Vođstvo Lesteru doneo je Šinđi Okazaki u 48. minutu, a konačanih 2:2 postavio je Hari Kejn iz jedanaesterca u 89. minutu. To je 50. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol Kejna za Totenhem u svim takmičenjima.

Penal je dosuđen zbog navodnog igranja rukom Nejtana Dajera u šesnaestercu, a gostujući igrači su žestoko protestovali zbog toga.



"Nisam video penal, dvojica igrača su bili ispred mene. Ali najvažnija stvar je da je sudija dosudio penal, onda znači da je bio penal"
, rekao je Ranijeri, preneli su britanski mediji.

"Mislim da smo zaslužili da pobedimo. Zadovoljan sam našom igrom. U timu su bila osmorica igrača koji nisu igrali neko vreme, ali sada su igrali i zaslužili pozitivan rezultat, a 2:2 je pozitivan rezultat", dodao je italijanski stručnjak.

Lester i Totenhem će igrati revanš utakmicu 19. januara, a obe ekipe bore se za vrh u Premijer ligi.



"Prioritet ostaje Premijer liga, ali želimo da ostvarimo dobar rezultat u FA kupu. Drago mi je što ćemo imati još jednu šansu"
, zaključio je Klaudio Ranijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.