Ranijeri: Marez može da ide ako hoće

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri: "Marez može da ide ako hoće"

Italijanski stručnjak ne želi da stoji na putu fudbaleru svog kluba.

Alžirski fudbaler je jedno od otkrovenja dosadašnjeg toka Premijer lige i jedan je od glavnih kandidata za osvajanje titule najboljeg igrača sezone.

Njegove dobre igre nisu promakle brojnim bogatim evrpopskim klubovima koji bi dali sve da ga vide u svojim redovima.

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri ne želi da koči dalji razvoj svog pulena i ako dobije neku primamljivu ponudu neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ga sputavati.

"Želimo da zadržimo ceo tim na okupu. Ali, ukoliko mi igrač dođe i kaže da ima neku veoma primamljivu ponudu neće mu praviti problem da ostvari ambicije", rekao je Ranijeri.

"Želim da fudbaleri koji odluče da ostanu budu srećni. Mi rastemo kao klub i sve smo jači, ali ipak smo daleko od Reala i Barselone", dodao je Ranijeri.

"Marez sada zna da ga mnogi timovi prate i ima motiv da se dokazuje. Ipak, sledeće godine bi mogli da igramo u Ligi šampiona, tako da će nam biti lakše da zadržimo svoje fudbalere", zaključio je Ranijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.