Rangnik otkrio kada se Pogba vraća treninzima

Izvor: B92, 09.Jan.2022, 00:15

Rangnik otkrio kada se Pogba vraća treninzima

Oporavak Pola Pogbe od povrede je sporiji nego što se očekivalo i francuski fudbaler se neće vratiti treninzima još nekoliko nedelja.

To je rekao menadžer Mančester junajteda Ralf Rangnik.

Vezista, koji je ove sezone odigrao 13 utakmica, zadobio je povredu prepona na pripremama reprezentacije Francuske u novembru.

"Pre nedelju dana mi je rečeno da će biti potrebno još četiri ili pet nedelja. On još ne trenira sa timom", rekao je Rangnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Koliko znam, to će trajati još tri-četiri nedelje, a kada bude spreman za trening, to ne mora da znači da je spreman i za utakmice", dodao je on.

Fudbaleri Junajteda, koji su trenutno sedmi na tabeli Premijer lige, u ponedeljak igraju protiv Aston Vile u trećem kolu FA kupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.