Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2016, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos se oporavio, igra protiv Atletika

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos poslije više od mjesec dana oporavio se od povrede koljena i biće spreman za gradski derbi sa Atletikom.

Španski list As piše da će trener Reala Zinedin Zidan moći da računa na Ramosa, koji je bio van terena još od 9. oktobra i utakmice između reprezentacija Španije i Albanije kada je oštetio ligamente koljena.

Nastup kapitena u derbiju donijeće dodatnu dozu samopouzdanja "kraljevima" jer Ramos nikada u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nije izgubio na Visente Kalderonu u Primeri, poslije učinka od šest pobjeda i samo dva remija.

Ramos je ove sezone u svim takmičenjima odigrao samo devet utakmica, uz tri gola, pa bi to moglo da predstavlja problem za Real.

Utakmica između Atletika i Reala igra se u subotu od 20.45.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ramos počeo da trenira sa ekipom

Izvor: B92, 15.Nov.2016, 13:16

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos vratio se treninzima sa ekipom, pošto se oporavio od povrede kolena...Ramos bi mogao bi da bude u konkurenciji za gradski derbi protiv Atletika...Kapiten ’Kraljevskog kluba’ je poslednji put igrao 27. septembra u remiju protiv Borusije iz Dortmunda (2:2) u Ligi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.