Ramos: Nisam razgovarao sa Murinjom

Izvor: B92, 08.Avg.2013, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Nisam razgovarao sa Murinjom

Fudbaler Reala iz Madrida Serhio Ramos rekao je da ne oseća nikakvu odbojnost prema bivšem treneru Žozeu Murinju.

Ramos nije razgovarao sa Portugalcem pre i posle prijateljske utakmice protiv Čelsija koju je španski tim dobio sa 3:1.

Ramos nije bio u najboljim odnosima, a čak se i sukobio na jednom od treninga sa Murinjom, tokom njegovog trogodišnjeg mandata na Santjago Bernabeu.

"Nisam razgovarao sa Murinjom. Neki igrači su mu se javili, ja ne osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odbojnost prema njemu. Kao što sam rekao, ljutnja je za gubitnike, a to je nešto čime se mi ovde ne bavimo", rekao je Ramos španskim novinarima.

On je dodao da nije imao poseban motiv u meču protiv bivšeg trenera.

"Celokupnu dramu izazvale su novine. Imali smo najveće poštovanje prema Čelsiju, kao što imamo prema svakom narednom protivniku. Nije bitno da li je u pitanju Murinjo i njegov Čelsi", dodao je Ramos.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ramos: Nisam se javio Murinju

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2013

MADRID - Fudbaler Reala iz Madrida Serhio Ramos rekao je danas da ne osjeća nikakvu odbojnost prema bivšem treneru Žozeu Murinju, iako nije razgovarao sa njim prije i poslije prijateljske utakmice protiv Čelsija koju je španski tim dobio sa 3:1.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.