Ramos: Borba do kraja i čekamo da se neko oklizne

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ramos: Borba do kraja i čekamo da se neko oklizne

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos rekao je da njegova ekipa neće odustajati od borbe za titulu u Primeri.

Real je u gostima slavio protiv Real Sosijedada golom Gareta Bejla 10 minuta pre kraja utakmice.

Ekipa Zinedina Zidana je trenutno druga na tabeli Primere sa 84 boda, odnosno jedan manje od Atletiko Madrida, a jedan više od Barselone, koja ima utakmicu manje.

"Dokle god postoje šanse, mi moramo da se borimo. To je filozofija Reala. Biće to veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uzbudljiv kraj sezone... Voleli bismo da je situacija drugačija, ali sada ćemo morati da čekamo da se neko 'oklizne'", rekao je Ramos za španske medije.

Do kraja španskog prvenstva ostala su da se odigraju još dva kola, a Real do kraja šampionata čekaju utakmice protiv Valensije i Deportiva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serhio Ramos o šampionskoj trci: ''Biće uzbudljivo!''

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016, 00:23

Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos rekao je da njegova ekipa neće odustajati od borbe za titulu u španskoj Primeri...Real je danas u gostima slavio protiv Real Sosijedada golom Gereta Bejla 10 minuta pre kraja utakmice...Ekipa Zinedina Zidana je trenutno prva na tabeli Primere sa 84 boda, odnosno ima...

Nastavak na Sportske.net...

Barsa do kraja sezone bez nezamenjivog u Primeri!

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2016

Prvi izbor Luisa Enrikea u Primeri doživeo je povredu lista...Klaudio Bravo napustio je kliniku u Barseloni u pratnji doktora Rikarda Prune, a katalonski mediji prenose da će Čileanac propustiti gradski derbi sa Espanjolom...Pregledom je potvrđena povreda lista desne noge i on sasvim sigurno neće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.