Rami se brzo snašao nakon rvanja i otkaza

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rami se brzo snašao nakon "rvanja" i otkaza

Štoper "trikolora" samo par dana posle rastanka sa Olimpikom iz Marseja pronašao je novi klub.

Francuski reprezentativac Adil Rami, koji je nedavno dobio otkaz u Olimpiku iz Marseja, zbog, kako je klub naveo, ozbiljnog kršenja discipline, vrlo brzo je našao novu sredinu kad je u pitanju nastavak igračke karijere.

Rami je, podsetimo, nedavno propustio trening marsejskog prvoligaša kako bi se – rvao u blatu u šou program jedne francuske televizije!

Francuz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je eskirivao obaveze sa ostatkom tima pod izgovorom da je povređen, ali rukovodstvu tima sa Velodroma nije bilo potrebno mnogo vremena da ga "provali" i ekspresno uruči otkaz.

Međutim, Rami nije dugo čekao na potpis sa novim klubom i u nastavku karijere igraće za - Fenerbahče!

Rukovodstvo istanbulskog giganta saopštilo je da je korpulentni defanzivac potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još jednu sezonu. Potpisivanju sporazuma u kompleksu stadiona "Ulker" prisustvovao je sportski direktor Fenerbahčea Damijen Komoli.

Pre neslavnog završetka epizode u Marseju, Rami je tokom karijere, između ostalog, nastupao i za Milan, Valensiju i Sevilju, a bio je i član reprezentacije Francuske koja je prošle godine na Svetskom šampionatu u Rusiji osvojila titulu.

Njegov novi klub neće po dobrom pamtiti prošlu sezonu – Fenerbahče ni kroz ligu ni kroz Kup nije uspeo da izbori bar nastup na evropskoj sceni (u turskoj Superligi zauzeto šesto mesto, u Kupu eliminisani već u osmini finala, prim.aut).

Tekuća sezona, bar za sada, deluje obećavajuće – Fenerbahče je "neokrznut" prošao prva dva kola, uz sedam postignutih i samo jedan primljeni gol, uz gostujuću pobedu rezultatom 1:2 nad aktuelnim vicešampionom Bašakšehirom.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.