Rami nije više igrač Marseja: Blato mu došlo glave

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rami nije više igrač Marseja: Blato mu "došlo glave"

Francuski fudbaler dobio je otkaz, jer su mu neke druge stvari bile preče od fudbala

Francuski fudbaler Adil Rami dobio je otkaz u Olimpiku iz Marseja jer je propustio trening kako bi se rvao u blatu u šou programu jedne francuske televizije.

Rami, koji je bio u burnoj vezi sa glumicom Pamelom Anderson, izbegao je klupske obaveze sa obrazloženjem da ima povredu, ali je brzo otkriven i uprava francuskog velikana odlučila je da raskine ugovor sa njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Iz Marseja su krili pravi razlog prekida saradnje sa bivšim štoperom Milana, Valensije i Sevilje, pre nego što su francuski mediji saznali da je 33-godišnji fudbaler ozbiljno narušio klupsku disciplinu.

Čak i pre početka priprema saopšteno mu je da ne dolazi na prozivku trenera Andrea Viljaš-Boaša, bez obzira što je imao ugovor na još dve godine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.