Rakočevića jurili divlji psi zbog Atamana!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 13:32

Rakočevića jurili divlji psi zbog Atamana!

Nije dao na sebe, a to ga umalo nije koštalo i života.

Legendarni košarkaš Igor Rakočević nosio je dres Efesa u periodu od 2009. do 2011. godine.

Igrao je pod trenerskom palicom Ergina Atamana sa kojim nije imao naročito dobre odnose, a sada je u intervjuu za podkast ELPA otkrio zanimljivu anegdotu iz tog perioda.

"Nisam imao dobre odnose sa trenerom Erginom Atamanom. Jedno jutro, u sedam sati, poslao me je da trčim u šumu, koja je udaljena sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i po vremena od grada. To znači da sam morao da ustanem u pet ujutru. Poslao je mene i kondicionog trenera koji me je odvezao. Ali padala je neverovatna kiša. Trener mi je rekao, nemoj da trčiš, ne možeš da trčiš. Kiša je, blato je, nema nikoga na stazi. Ali to je karakteristika srpskih igrača, rekao sam: 'Ne! Ne zanima me, trčaću.' I počeo sam da trčim kroz to blato. Bilo je hladno, kiša je padala kao da sam pod tušem", rekao je Rakočević.

Sledeći prizor ga je zastrašio - na stazi je video 10 ili 12 divljih pasa.

"Bili su zajedno i nisu se pomerali. Stao sam i nisam znao šta da radim. Da li da idem nazad ili da delujem kao da se nisam uplašio i da idem prema njima. Odlučio sam da idem ka njima i nastavio da trčim. Jedan od njih je počeo da laje, zatim su i svi ostali počeli da laju i krenuli su da me jure. Morao sam da se popnem na malu liticu, bilo je malo opasno i po život. Ali popeo sam se i nastavio da trčim. Oni nisu mogli da se popnu. Bilo je strašno, ali i smešno. Ovu priču sam ispričao samo Boštjanu Nahbaru", otkrio je srpski košarkaš.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.