Rakitićeva žena je znala: Ti ćeš odlučiti!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitićeva žena je znala: Ti ćeš odlučiti!

Sjajni hrvatski vezista Ivan Rakitić koji je, uz golmana Danijela Subašića, odveo Hrvatsku u četvrtfinale Mundijala, rekao je : "Moja žena je predvidela da ću ja da odlučim utakmicu".

Hrvati treba da zahvale sreći, golmanu Danijelu Subašiću i Ivanu Rakitiću na plasmanu u četvrtfinale Mundijala u Rusiji.

I Dancima koji su promašivali penale.

I Rakitićevoj ženi.

- To je bila jedna od najemotivnijih utakmica u mojoj karijeri. Dok sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se pripremao da šutiram taj poslednji penal, mislio sam na suprugu i kćerke. Moja žena mi je rekla pre utakmice da ću ja da odlučim utakmicu - rekao je Rakitić nakon prave drame u meču protiv Danske u osmini finala Svetskog prvenstva.

Yo si que te quiero mi amor.!!!contigo todo es posible.!! Te amo muchísimo mi vida @raquel_mauri #lafamiliaunidajamásserávencida

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Jul 1, 2018 at 3:39pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.