Rakitić: Neću žuriti s novim ugovorom

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić: Neću žuriti s novim ugovorom

Ivan Rakitić je rekao da neće žuriti s prihvatanjem novog ugovora s tim španskim klubom.

Hrvatski reprezentativac je tokom letnjeg prelaznog roka povezivan s Liverpulom, a sam Rakitić nije želeo da govori o svojoj budućnosti.
Pre nekoliko nedelja mi je ponuđen produžetak ugovora. I pored toga, do kraja aktuelnog ugovara imam godinu i po dana. Imam podršku predsednika i sportskog direktora… Međutim, želim da sačekam i da se fokusiram na predstojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << derbi protiv Betisa rekao Rakitić za španske medije.
Doneću odluku u pravo vreme. Ali, kao što sam i ranije rekao, srećan sam u Sevilji – dodao je Rakitić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rakitić: Još je rano za odluku

Izvor: B92, 22.Nov.2013

Fudbaler Sevilje Ivan Rakitić rekao je da neće žuriti s prihvatanjem novog ugovora s tim španskim klubom...Hrvatski reprezentativac je tokom letnjeg prelaznog roka povezivan s Liverpulom, a Rakitić nije želeo da govori o svojoj budućnosti..."Pre nekoliko nedelja mi je ponuđen produžetak ugovora....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.