Rajković dobio srpsko društvo u Makabiju

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković dobio srpsko društvo u Makabiju

Nekadašnji omladinac Partizana, Uroš Nikolić, pojačao je Makabi Tel Aviv.

To je izraelski klub objavio na zvaničnom sajtu, a u pitanju je momak koji je igrao još za Videoton, Jagodinu i Dinamo Minsk.

U Belorusiji je proveo dve godine, prošlu sezonu obeležio je sa osam asistencija i četiri gola u domaćem prvenstvu.

Uskoro puni 25 godina, a Makabi trlja ruke zbog ovog transfera, u kom sledi saradnja sa Vladimirom Ivićem, trenerom ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Uros Nikolic signs for Maccabi from Dinamo Minsk https://t.co/oK6k7eYr6b pic.twitter.com/CqnaH4TDZ2— Maccabi Tel-Aviv (@MaccabiTLVFC) 05. децембар 2018.

- Drago mi je zbog dolaska u našu familiju, Uroš je talentovani ofanzivac i razvio se u Dinamu, nadam se da će nastaviti u tom duhu i ovde. Uroš ne donosi samo kvalitet, impresioniran sam njegovom ambicioznom prirodom i željom da radi sa Vladom Ivićem. Dolazi u najboljim godinama, jedva čekamo da ga vidimo u žutom - poručio je direktor Makabija Ben Mansford.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.