Rafali Zaze i Mesija, 11 golova na dva meča

Izvor: B92, 20.Sep.2017, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rafali" Zaze i Mesija, 11 golova na dva meča

Barselona je razbila Eibar u petom kolu LaLige sa 6:1, posle neverovatnog drugog poluvremena Lea Mesija. Argentinac je dao čak četiri gola.

Ako se izuzme penal u 20. minutu kojim je Barselona povela, golman Eibara Marko Dmitrović je dobro branio Argentincu.

Ključna trojica igrača na ovom meču bili su Paulinjo, Mesi i Denis Suares. Upravo je Suares asistirao Paulinju za drugi gol Barselone u 38. minutu.

Paulinjo je pokazao majstoriju i u 53. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je loptu poslatu kroz sredinu propustio kroz noge, lopta je otišla na bok do Mesija, a Mesi je bio sebičan i hteo je sam da reši napad. Dmitrović mu je odbranio, a lopta se odbila do Denisa Suaresa i to je bilo 3:0 za Barsu u 53. minutu.

Od tog trenutka počinje Mesijev šou, a svaka akcija je nagoveštavala gol. Argentinac je pogađao u 59, 62 i 87. minutu. Poraz je uspeo da ublaži Enrih u 57. minutu.

Mesi je protiv Eibara postigao svoj 300, 301, 302. i 303. gol na Kamp Nou, od početka sezone je dva puta imao het-trik, a na pet utakmica već ima devet golova.

Fudbaleri Valensije pobedili su na svom terenu Malagu sa 5:0. Valensija je posle tri uzastopna remija uspela da dođe do trijumfa i tako makar do srede dođe do trećeg mesta sa devet bodova, dok je Malaga poslednja, 20. bez bodova.

Do prednosti su "Slepi miševi" stigli golom Santija Mine u 17. minutu, da bi Simone Zaza u 50. povisio na 2:0, a samo pet minuta kasnije isti igrač je povisio na 3:0.

Zaza je svoj het-trik kompletirao već u 63. minutu, a konačnih 5:0 postavio je Rodrigo u 86. Srpski reprezentativac Nemanja Maksimović od 73. minuta nastupao je za Valensiju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.