Rafa merka Malog princa, ali mora da spremi 50.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rafa merka Malog princa, ali mora da spremi 50.000.000 evra!

Benitez već motri na potencijalna pojačanja...

Slabo izdanje protiv Atletika, ali i brojni problemi sa povredama naterali su Rafu Beniteza da već sada počne da pravi spisak potencijalnih pojačanja. A prvi na listi želja je Mali princ iz Rome - Miralem Pjanić. 

Prema pisanju italijanskih medija, trener Reala dao je zaduženje jednom od svojih skauta da motri isključivo na napredak Rominog asa, u kojem vidi akviziciju za budućnost Kraljevskog kluba. Ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << leta sportski direktor Vučice Valter Sabatini lično je odbio sve ponude koje su dolazile za Pjanića, ali izgleda da će teško moći da odbije španske milione.

Benitezov asistent već je pratio Pjanićeve igre u susretima protiv Palerma i Karpija, u kojim je bosanskohercegovački reprezentativac postigao po gol, ali i jednu asistenciju, pa je već imao šta da ubeleži u tefter.

U ovom trenutku Real ne pomišlja da krene u pregovore sa Romom, ali želi da iskontroliše formu jednog od najtraženijih vezista, pošto pojedini kritičari naglašavaju da Pjanić ne igra dobro u kontinuitetu, te da je cena previsoka.

A zaista i jeste – Roma se Malog princa neće odreći za manje od 50.000.000 evra, posebno ako se uzme u obzir da mu ugovor važi gotovo još pune tri godine – do leta 2018.

Izvori bliski Realu kažu da je Benitez oduševljen Pjanićevim kvalitetima, a posebno ističe njegovu raznovrsnost u igri i kreativnost.

Ako iza sebe bude imao dobru sezonu, možda se Pjanić narednog leta priključi balkanskim komšijama Luki Modriću i Mateu Kovačiću, koji će do tada biti starosedeoci u klubu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.