Raduljica ponovo promenio kontinent

Izvor: MVP.rs, 19.Sep.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica ponovo promenio kontinent

Srpski centar će dobro naplatiti odlične partije sa Svetskog kupa.

Posle sjajne sezone u ukrajinskom Azovmašu, karijera Miroslava Raduljice (26, 213) je krenula uzlaznom putanjom. Usledila je ponuda iz NBA lige, koju je centar naravno prihvatio, pa je godinu dana proveo igrajući za Milvoki. Kako su Baksi krenuli u remont ekipe, oni su Raduljicu trejdovali u Los Anđeles Kliperse, koji su odlučili da im srpski košarkaš nije potreban.

Tako je popularni Radulja >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << postao slobodan agent, a kao takav je izazvao interesovanje nekoliko klubova. Ipak, najkonkretnija ponuda je stigla iz Kine, tačnije iz Šandonga, pa će Raduljica u narednih godinu dana biti član tog kluba, što je i on sam potvrdio na svom Tviter profilu:

"Nova stanica u mojoj karijeri je CBA liga, gde ću nastupati za Šandong", obznanio je Srbin preko te društvene mreže.

Raduljica je na nedavno održanom Svetskom kupu u Španiji prosečno beležio 13 poena i 4.6 skokova i tako doneo svojoj reprezentaciji srebrnu medalju.

(foto: FIBA)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.