Raduljica: Ima jedna stara kineska tehnika... VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Ima jedna stara kineska tehnika... VIDEO

Kapiten reprezentacije Srbije Miroslav Raduljica je rekao da ekipa jedva čeka početak Svetskog kupa.

Srpska selekcija je stigla u grad Fošan, gde je, kako javlja naš reporter Aleksandar Kovačević, gotovo nemoguće disati zbog velike vlažnosti vazduha.

"Ima stara kineska tehnika ulaska u halu pod klimu ili u hotelsku sobu. Nema šta da se radi napolju u ovo doba, zanimljivije je u hali", rekao je Raduljica.

Veliki pehovi su pratili reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije tokom priprema, ali kapiten veruje da je ekipa spremna.

"Rekao bih da da, imali smo problema sa povredama, nećemo to da naglašavamo, ali da toga nije bilo sigurno je da bismo bili uigraniji. Mislim da neće biti problema sa igračima koji su se oporavljali, znamo kakvi su to karakteri. Sa velikom željom čekamo početak takmičenja", dodao je Raduljica.

U prvom meču Srbija će se sastati sa ekipom Angole.



"Imali smo već utakmice protiv atipičnih protivnika, igrali smo i sa raznim postavama i pobedili sve utakmice. Okej, to su bile pripreme, ali to znači da ćemo i mi, kao i ostali, sada da podignemo formu
", zaključio je Raduljica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.