Raduljica: Gazimo!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Sep.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduljica: Gazimo!

"To je jedina reč koja mogu da upotrebim. Igramo jedni za druge, ako ne ide meni, tu su drugi koji će da poginu", objasnio je Raduljica tajnu uspeha

Centar Srbije Miroslav Raduljica ocenio je da je ekipa u prvom kolu prvenstva Evrope protiv Španije pokazala da možda igra i bolje nego prošle godine na Mundobasketu i da je sjajna igra u trećoj četvrtini bila presudna za pobedu.

“Mnogo nam znači ta pobeda, posebno jer je protiv Španaca i što je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmica uvek teška. Uz to, način na koji smo se vratili u život. Nije sve funkcionisalo kako treba, ali opet je treća četvrtina bila najbolja. Nešto je kliknulo. Gazimo! To je jedina reč koja mogu da upotrebim. Igramo jedni za druge, ako ne ide meni, tu su drugi koji će da poginu. Verujemo jedni u druge, to je najveći kvalitet ovog tima“, rekao je Raduljica srpskim novinarima u Berlinu.

On je dodao i da celoj ekipi mnogo znači podrška navijača u Berlinu.

“Osećamo se kao da smo domaćini. Navijači su stvarno bili sjajni. Nadam se da će dolaziti još više u narednim utakmicama“, dodao je košarkaš Panatinaikosa.

Košarkaši Srbije danas od 15 sati u drugom kolu B grupe igraju protiv Nemačke, takođe u Berlinu.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.