Radovanović: Nismo imali sreće

Izvor: B92, 26.Jan.2014, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanović: Nismo imali sreće

Fudbaler Kjeva Ivan Radovanović rekao je nakon iznenađujućeg remija sa Napolijem (1:1) da je njegovom timu nedostajala sreća za pobedu.

Srpski reprezentativac ipak smatra da je i bod na tako teškom gostovanju veliki uspeh, ali da ostaje žal za propuštenim šansama.

"U dobroj smo formi, zadovoljan sam kako igramo. Bili smo blizu tri boda koja bi nam mnogo značila, ali da nam je neko ponudio bod pre ove utakmice sigurno bismo ga prihvatili", naveo je Radovanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kjevo je na poslednja dva gostovanja uspeo da osvoji dva vredna boda protiv Intera i Napolija, a malo je nedostajalo da stigne do remija i protiv Parme. Radovanović je ove sezone jedan od najstandardnijih igrača u ekipi iz Verone.

"Zadovoljan sam kako sam se uklopio. Uspeo sam da podignem svoju formu na visok nivo i standardan sam. Trener Korini pokušava da instalira svoj sistem i on trenutno daje dobre rezultate. Nadam se da ćemo uspeti da se izborimo za opstanak u Seriji A, što je naš osnovni cilj" ,rekao je Radovanović.

Kjevo trenutno zauzima 16. poziciju u Seriji A i u narednom kolu dočekuje devetoplasirani Lacio.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radovanović: Nismo imali sreće

Izvor: B92, 26.Jan.2014

Fudbaler Kjeva Ivan Radovanović rekao je nakon iznenađujućeg remija sa Napolijem (1:1) da je njegovom timu nedostajala sreća za pobedu...Srpski reprezentativac ipak smatra da je i bod na tako teškom gostovanju veliki uspeh, ali da ostaje žal za propuštenim šansama..."U dobroj smo formi, zadovoljan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.