Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovanović: Kjevo ima veliki potencijal

Fudbalska sezona u Italiji je krenula prošlog vikenda utakmicama Kupa Italije, a ove subote kreće i Serija A, gde će jedan od predstavnika Srbije biti i Ivan Radovanović, član Kjeva. 

Ekipa iz Verone je proteklu sezonu završila dva mesta iznad crte, tako da će ambicija i za novu kampanju pre svega biti opstanak u eliti.
- Naš cilj je opstanak u ligi, da ove godine do cilja dođemo malo ranije nego prošle godine, kada smo se borili do pretposlednjeg kola - kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Radovanović.
Iskusni vezista (26) je bio zadovoljan tokom priprema.
- Odradili smo veoma jake pripreme, što je u Italiji normalno, kako bi održali kondiciju za celu sezonu. Ja sam odradio cele pripreme, došlo je dosta igrača tako da se i konkurencija pojačala. Svaki trening, svaki minut na terenu je veoma bitan i mora da se iskoristi. Ove sezone želim da budem zdrav, sve ostalo će doći - rekao je Radovanović.
Radovanović smatra da se njegova ekipa pojačala iskusim i dobrim igračima.
- Doveli smo mnogo kvalitetnih igrača i poznata imena u italijanskoj ligi, kao što su Maksi Lopez, Birsa iz Milana, Skelota i Botu iz Intera. Ostao je kostur tima prošle godine, tako da na papiru imamo dobru ekipu. Potencijal Kjeva nema granica - rekao je Radovanović.
Srpski fudbaler je dodao da se nada da će svojim nastupima za klub iz Verone uspeti da se nametne novom selektoru Srbije, Diku Advokatu.
- Prošle sezone sam odigrao kvalitetno veliki broj utakmica u kontinuitetu. Verujem da će tako biti i ove godine. Na meni je da se nametnem svojim dobrim igrama u Kjevu - zaključio je Radovanović.
Kjevo će igrati na otvaranju nove sezone, protiv šampiona Juventusa u subotu, 30. avgusta od 18 časova.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


Predsednik Bešiktaša: Ne zanima me s kim igramo u Ligi Evrope


Pirla nisu oduševile surferke (VIDEO)


Tores neće u Milan, malo mu para?





Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADOVANOVIĆ: Kjevo ima veliki potencijal

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014

Odradili smo veoma jake pripreme. Svaki trening, svaki minut na terenu je veoma bitan i mora da se iskoristi. Ove sezone želim da budem zdrav, sve ostalo će doći, izjavio je fudbaler Kjeva Ivan Radovanović..Fudbalska sezona u Italiji startovala je prošlog vikenda utakmicama Kupa Italije, a ove subote...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.