Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021, 05:21

Radost Flamengove dece posle pobede u poslednjim trenucima (VIDEO)

Rezervista Maks Alves u trećem minutu nadoknade postigao pobedonosni pogodak

Iako je Nova Iguasu dočekao sa pretežno rezervnim timom, Flamengo je trijumfom otpočeo sezone u Kupu Guanabara (1:0). Imali su mladi igrači Fluzaa kontrolu nad igrom, ali su retko pretili. Rival je sa druge strane čekao priliku iz kontri, imao je par pokušaja, ali nije uspeo da uzdrma velikana.

U meču prvog kola kupa na Marakani, nije bilo prvih zvezda ekipe Gabrijela Barbose, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pedra, Evertona Ribeira, koji su prošlog četvrtka uspeli da se popnu na krov Brazila, uprkos porazu od Sao Paula (1:2). Na teren su istrčali pretežno igrači iz U20 ekipe, a kraj aut linije nije bilo ni Rožerija Senija, već je igrom sastava iz Rija komandovao Maurisio Souza, predvodnik rezervnog tima. Momci poput golmana Gabrijela Batiste, desnog beka Mateuzinja, defanzivca Natana, veziste Žoaa Gomeša i napadača Rodriga Muniza uspeli su da odrade posao i svojoj ekipi upišu tri boda.

Od starta je Flamengo nametnuo tempo, ali je ozbiljnije pripretio samo u 20. minutu. Danijel Kabral je iskoristio višak prostora i posle dobrog centaršuta tukao iz prve, ali je zamalo bio neprecizan.

U nastavku je osvajač Brazileiraa krenuo silovito u napad, pa je posle samo tri minuta Mateuzinjo pripretio gostima, ali je golman protivničke ekipe uspeo da interveniše. Nova Iguasu je uglavnom bila u podređenom položaju, ali je uspevala i da pripreti. Uglavnom su gosti tukli sa ivice kaznenog prostora, a Abuada je uspeo da pogodi i prečku. Mladi golman Gabrijel Batista je odličnom intervencijom nakon pokušaja Kanele uspeo da sačuva mrežu najpopularnijeg brazilskog kluba.

Kada se činilo da će mreže ostati prazne na obe strane, rezervista Maks Alves je savladao golmana Nove Iguasu Luisa Enrikea i to u trećem minutu nadoknade.

Već za vikend Rubronegre očekuje duel sa Makaeom, a potom će mladi igrači imati šansu da se dokažu i protiv Fluminensea, pre nego što se u akciju vrate prvotimci, čiji povratak je planiran za 15. mart.

BRAZIL, GUANABARA KUP - 1. KOLO

Sreda

Flamengo - Nova Iguasu 1:0 (0:0)

/Maks Alves 90+3/

,

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Radost Flamengove dece u nadoknadi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2021

Rezervista Maks Alves u trećem minutu nadoknade postigao pobedonosni pogodak..Iako je Nova Iguasu dočekao sa pretežno rezervnim timom, Flamengo je trijumfom otpočeo sezone u Kupu Guanabara (1:0). Imali su mladi igrači Fluzaa kontrolu nad igrom, ali su retko pretili. Rival je sa druge strane čekao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.