Radonjić u golgeterskoj formi, Olimpik drugi u Francuskoj

Izvor: RTS, 14.Dec.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić u golgeterskoj formi, Olimpik drugi u Francuskoj

Reprezentativac Srbije Nemanja Radonjić postigao je pogodak za ekipu Olimpika u Mecu, čime je doneo bod svojoj ekipi u francuskom šampionatu.
Mec je poveo golom Ngeta u 40. minutu, da bi Radonjić na poluvremenu ušao u igru i postigao pogodak u 71. minutu.

Bio je to četvrti gol srpskog reprezentativca u poslednjih pet mečeva za ekipu sa "Velodroma", što se poklopilo sa dobrim rezultatima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tima, koji zauzima drugo mesto na tabeli Lige 1, sa četiri boda manje od vodećeg Pari Sen-Žermena.
Olimpik je u Mecu prekinuo seriju od šest uzastopnbih pobeda, a poslednji poraz zabeležili su 27. oktobra, upravo od Parižana.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radonjić u formi života! VIDEO

Izvor: B92, 15.Dec.2019, 01:12

Nemanja Radonjić, fudbaler Marseja, postigao je četvrti gol u poslednjih pet utakmica za francuski klub...Krilni napadač je ovoga puta doneo bod Marseju, koji na gostovanju protiv Meca odigrao nerešeno – 1:1...Radonjić nije bio od starta na terenu, ali je priliku dobio odmah na početku drugog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.