Radonjić konačno u Seriji A, ali u Empoliju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić konačno u Seriji A, ali u Empoliju

Poslednja šansa za Nemanju Radonjića da pokaže sav taj talenat o kojem slušamo već godinama? Jedan od najperspektivnijih srpskih fudbalera potpisao je za Empoli, koji je prošle sezone izborio promociju u Seriju A.

Italijanski Kalčomerkato piše da je saradnja ozvaničena pošto je Roma odustala od igrača koji je dres Vučice nosio na tri utakmice na prestižnom turniru u Vijaređu na kojem je postigao i gol. Ali, posle šestomesečnog nećkanja zbog nezgodnog temperamenta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 18-godišnjeg fudbalera Roma je odustala od posla.

Empoli je šansu oberučke prigrlio, pa bismo ove sezone Radonjića trebalo da vidimo na delu. U ligi koja možda nije ono što je nekad bila, ali sigurno predstavlja ogroman izazov za bivšeg vunderkinda Partizana.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRONAŠAO I ON KLUB: Nestašno dete Partizana, ali i navijač Zvezde – u Seriji A!

Izvor: HotSport.rs, 01.Sep.2014

Bivši fudbaler Partizana i jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera Nemanja Radonjić novi je član Empolija. . . Kako prenose italijanski mediji, Roma nema u svojim planovima 18-godišnjeg fudbalera u kojeg sumnja zbog nezgodnog temperamenta. . Povratnik u Seriju A, Empoli smatra da bi Radonjić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.