Radonjić i Đorđević se otimaju oko Dilejnija

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić i Đorđević se "otimaju" oko Dilejnija

Virtus iz Bolonje ozbiljno je zainteresovan za američkog plejmejkera Malkolma Dilejnija.

To je preneo italijanski portal "La Prealpina".

Virtus, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, ne planira da stane tokom ovogodišnjeg prelaznog roka.

Za sada su doveli već sedam igrača, a moguće je i "blokbaster" pojačanje na poziciji pleja, uprkos tome što su obezbedili ogroman novac za Miloša Teodosića.

30-godišnji Dilejni, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bivši as Lokomotive Kubanj i Atlanta Hoksa, nalazi se na radaru tima iz Bolonje, ali će kao rivala za potpisom iskusnog Amerikanca imati Bajern Minhen Dejana Radonjića.

Kako pišu Italijani, Radonjić će imati prednost u odnosu na Đorđevića zbog toga što njegov tim igra u Evroligi. Podsetimo, Bavarci su ostali bez većine tima, ali nedavno doveli NBA centra Grega Monroa.

Dilejni je za Bajern već nastupao, tokom sezone 2013/14 u Evroligi, a najbolju sezonu proveo je igrajući za Lokomotivu 2015/16, kada je sa ekipom otišao na Fajnal for beležeći 16,3 poena i 5,5 asistencija po meču.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.