Radonjić: Želimo da pobedimo Makabi, ali ima još dosta mečeva do kraja

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Želimo da pobedimo Makabi, ali ima još dosta mečeva do kraja

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić rekao je na konferenciji za novinare u hali Pionir da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu:
(FOTO: V. Marković)
Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da osvojimo bodove je taj meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u Tel Avivu, dok smo u ostalim bili konkurentni. Makabi sa velikim ambicijama učestvuje u Evroligi, a tim i iskustvo koje imaju im omogućava da igraju na takav način. Pokušaćemo da uz pomoć navijača u Pioniru dođemo do važne pobede.
On se osvrnuo na prethodno kolo Evrolige, u kojem je španska Laboral Kuća slavila u Tel Avivu i zakomplikovala situaciju u grupi:
Bitno je da idemo od kola do kola. Ovo je meč sa Makabijem, želimo da odigramo dobro i pokušamo da ih savladamo. Ima još dosta utakmica do kraja. Makabi je protivnik sa velikom tradicijom i za nas bi pobeda nad takvim timom imala veći značaj od rezultatskog.
Radonjić je dodao da krilni centar Ivan Radenović nije trenirao i da će tek večeras biti jasno da li će moći da igra protiv Makabija.
Zvezda je u Tel Avivu u utakmici drugog kola izgubila od Makabija sa 96:82.
Moramo da igramo bolje u fazi odbrane. Dozvolili smo im da šutevima za tri poena naprave prednost. Dubinu koju daje Skorcijanidis moramo da svedemo na najmanju moguću meru. Daćemo sve od sebe da odigramo dobro – poručio je Radonjić.
Beogradski klub još jednom je apelovao na navijače da na sportski način podrže ekipu, jer će u slučaju novih incidenata klub biti drastično kažnjen.
Utakmica šestog kola D grupe Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se u četvrtak od 19 sati u hali „Pionir“.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Daćemo sve od sebe da pobedimo Makabi

Izvor: Beta, 27.Nov.2013

BEOGRAD, 27. novembra 2013. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u sredu da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Makabija mora bolje da odigra u odbrani, u odnosu na prošli meč u Tel Avivu i da ć.

Nastavak na Beta...

Respekt Makabiju ali idemo na pobedu

Izvor: RTS, 27.Nov.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu...Pred duel sedmog kola D grupe Evrolige trener crvno-belih košarkaša Dejan...

Nastavak na RTS...

Može li Zvezda da se revanšira Makabiju (19 časova)

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 00:15

Kad se zna da veoma lako ni pet pobeda Crvenoj zvezdi Telekom ne bude dovoljno da se domogne Top 16 faze, jasno je da počev od meča protiv Makabija (19, Sport klub), za nju praktično počinje eliminaciona faza.. (FOTO: Evroliga). Ako ne bude čuda, jasno je da će crveno-beli put do drugog kruga tražiti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.