Radonjić: Predstoji nam puno rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2015, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Predstoji nam puno rada

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle ubedljivog poraza od Reala u Madridu (98:71) da njegovoj ekipi predstoji puno rada u nastavku sezone.

"Trenutno imamo puno problema sa povredama, posebno nam nedostaje Luka Mitrović. Nismo dobro otvorili utakmicu. Igrali smo bolje od finiša treće četvrtine i posebno u četvrtoj. Moramo mnogo i vrlo naporno da radimo, i da više uključimo mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << igrače. Mnogo rada je pred nama", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Centar Maik Cirbes istakao je da crveno-beli nisu dobro otvorili utakmicu.

"Došli smo u Madrid da se borimo, ali zaista imamo dosta problema sa povredama u ovom trenutku. Moramo mnogo da napredujemo u budućnosti, moraćemo puno da treniramo i radimo na tome. Puno je evroligaških utakmica još pred nama", poručio je Cirbes.

Košarkaši Zvezde u trećem kolu Evrolige narednog petka u Moskvi gostuju ekipi Himkija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.