Izvor: MozzartSport.com, 16.Jan.2021, 02:06

Radonjić: Nismo bili ni blizu da zapretimo Valensiji

Zvezda na gostovanju u Španiji platila danak lošoj defanzivi

Porazom od Valensije (91:71) u dvorani La Fonteta Crvena zvezda je 13 put ove sezone evroligaški meč završila pognute glave. Španski klub rutinski je stigao do pobede skupo naplativši vrlo loše izdanje crveno-belih u odbrani, a po završetku utakmice Dejan Radonjić je summirao utiske.

"Valensija je odigrala jako dobru utakmicu. Mi smo defanzivno bili veoma meki, skoro svih 40 minuta igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo jaku lošu odbranu", izjavio je Radonjić posle duela u Španiji.

Crveno-beli su u u prelomnim momentima utakmice, nakon što bi uspevali da smanje zaostatak u odnosu na rivala na sedam poena ponovo pravili niz grešaka i tako dva puta uspevali da propuste priliku da uhvate priključak i vrate neizvesnost.

"Bilo je nekih dobrih momenata u drugoj i trećoj četvrtini, ali ni izbliza dovoljno da se zapreti. Protivnik je zasluženo pobedio, kontrolisali su meč sve vreme“.

U naredna dva evroligaška izazova Zvezda će odmeriti snage sa još dva španska kluba. Prvi rival Beograđana biće Real u Madridu u okviru odloženog meča 19. kola, a potom će gost crveno-belih biti Barselona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.