Radonjić: Bio je veliki pritisak, ali smo sve izdržali

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Bio je veliki pritisak, ali smo sve izdržali

Crvena zvezda je odbranila trofej Kupa Radivoja Koraća savladavši večeras u dramatičnoj finalnoj utakmici završnog turnira ekipu Mega Vizure sa 81:80.
"Utakmicu je obeležio veliki pritisak na moju ekipu, koji je stvoren od prvog dana završnog turnira. Mega Vizura je igrala rasterećeno, takođe žarko želela pobedu, a mi smo posle njihove jako dobre prve četvrtine uspeli da se vratimo u meč", izjavio je Radonjić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dodajući da je rival pred kraj imao priliku da osvoji trofej.
"Igrali smo ceo turnir bez centra Bobija Marjanovića, sa četiri juniora, nakon što su otisli neki igrači. Bilo je teško izdržati ova dva dana. Igrači su bili izuzetno opterećeni, a taj pritisak nije od prvog dana, moramo sa tim da se svi nosimo na adekvatan način. Izdržali smo sve i nadam se da ćemo nastaviti u ovakvom ritmu", zaključio je Radonjić i dodao da crveno-beli moraju da dovedu nekog igrača na poziciji beka.
Trener Mega Vizure Dejan Milojević čestitao je rivalima na pobedi istakavši da su "kao favoriti pokazali kvalitet".
"Ponosan sam na moje momke, nije bilo lako igrati u ovakvom ambijentu. Takođe, nije bilo za očekivati da odigramo ceo meč kao u prvoj četvrtini. Trudićemo se da još više napredujemo, a reprezentacija Srbije dobiće nove talentovane igrače", kazao je Milojević.
Najkorisniji igrač finalnog meča Kupa Koraća (MVP), košarkaš Mega Vizure Vasilije Micić, ocenio je da je "sreća presudila".
"Da smo pobedili, imali bi mnogo razloga za slavlje, ostale utakmice u Jadranskoj ligi igrali bi mnogo lakše. Čestitam Crvenoj zvezdi, nama preostaje da radimo još više", rekao je Micić.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Katić o duelu sa Vardom: Takvih stvari ima i na basketu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Feb.2014

Veliki posao uradio je u finalnoj utakmici Raško Katić. Postigao je 21 poen pa je bio i najbolji strelac, ali je odličan učinak imao i pod košem. Posle osvojenog trofeja, očekivano je bio zadovoljan.. (FOTO: I. Milutinović). - Pre svega čestitam saigračima jer su izneli veoma težak teret od...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.