Radonjić: Biće teško, pokazaćemo karakter

Izvor: RTS, 08.Nov.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić: Biće teško, pokazaćemo karakter

Nakon emotivnog pražnjenja i poraza od Olimpijakosa u Evroligi pred crveno-belima je meč sa Solnokom u regionalnom takmičenju. Zvezda je krenula put Mađarske, a vremena za odmor nema, jer ovaj duel dolazi nepunih 48 sati posle predhodnog meča. Trener Radonjić je svestan da će biti teško, ali je uveren da će ekiipa pokazati karakter.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje izrazito >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << težak meč protiv Solnoka u 7. kolu Jadranske lige, pogotovo posle iscrpljujućeg poraza od Olimpijakosa u Evroligi.

"Za manje od 48 sati od duela sa Olimpijakosom predstoji nam gostovanje u Mađarskoj. Imamo veoma malo vremena za oporavak od ogromnog trošenja koje smo imali u duelu sa slavnim timom iz Pireja. Solnok će hteti da iskoristi naš umor, ali mi moramo da pokažemo čvrstinu i karakter", rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da je Solnok posebno nezgodan na domaćem terenu, ali da veruje da će crveno-beli zadržati maksimalan učinak u Jadranskoj ligi i posle sedmog meča.

"Dobro je poznato da je Solnok ekipa koja igra mnogo bolje kod kuće. Pred našu utakmicu angažovali su i novog igrača. Reč je o Amerikancu Petiju koji igra na poziciji plejmejkera i to dovoljno govori o njihovim ambicijama. Nadam se da će posle ovako velikih napora svi igrači biti spremni", naveo je Radonjić.

Trener crveno-belih istakao je da utakmicu u Mađarskoj dodatno otežava dalek put koji je njegov tim neplanirano zadesio.

"Zadesio nas je popriličan peh jer je na putu ogromna gužva. S obzirom na to da su prognoze bile da ćemo na granici čekati nekoliko sati, odlučili smo da odemo na drugi granični prelaz. To će nam dodatno produžiti putovanje koje je inače trebalo da traje pet sati", zaključio je Radonjić.

Utakmica 7. kola Jadranske lige između Solnoka i Crvene zvezde igra se u nedelju od 16 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda nastavila da dominira ABA ligom, a dobila je i Dženkinsa! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Nov.2014, 16:57

Crveno-beli su savladali Solnok sa 89:65 u sedmom kolu regionalnog takmičenja, čime su zadržali maksimalan učinak

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.