Izvor: RTS, 06.Mar.2021, 08:57

Radonjić: Bez energije i "meko" u odbrani

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije bio zadovoljan igrom svog tima u duelu sa Olimpijakosom i posebno istakao slabu odbranu kao glavni razlog poraza.
Uprkos povremenim vođstvima u meču, košarkaši crveno-beli su nadigrani u Atini sa 94:79, a trener Radonjić je čestitao suparnicima i slabu odbranu okarakterisao kao glavni razlog poraza.

„Čestitke Olimpijakosu, bili su bolji do nas večeras. Odigralo smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << „meko" u odbrani, bez energije. Igrali smo bolje u drugom poluvremenu, ali ispostavilo se da to nije dovoljno za više od ovoga večeras", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić na konferenciji za medije u Atini.
Iako je Crvena zvezda nanizala osmi poraz u Evroligi, ukupno 21. ove sezone u tom takmičenju, Radonjić je je istakao i dobre strane sinoćnog duela.
"Ono što je za nas vrlo važno, igrali smo sa Holom i Nokom večeras koji su odigrali prve minute nakon više od mesec dana. To je za nas od velike važnosti, jer smo igrali sa vrlo kratkom rotacijom jako dugo" zaključio je trener crveno-belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dejan Radonjić: Mekano, bez energije...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021

„Dobra je stvar što su se vratili Noko i Hol“, poručio trener crveno-belih..Za razliku od nekih prethodnih gostovanja u Evroligi, Crvena zvezda se u Pireju dobro držala. Čak je klub sa Malog Kalemegdana bio konkurentan više od tri četvrtine, ali je ponovo posustao u finišu meča. Sasvim dovoljno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.