Radomiru za rođendan, Atletiku derbi, Barsi problemi! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 00:00

Radomiru za rođendan, Atletiku derbi, Barsi problemi! (video)

Kumanu ne ide najbolje gašenje požara, Barselona poražena od Atletika! Ter Štegenove avanture došle glave Kumanu.

Duel Barselone i Atletika imala je i lepu uvertiru na našem sajtu od strane autora Milovana Longinova koji se prisetio Antićevog rođendana koji je trebalo da se proslavi baš danas, kada se sastaju njegova dva tima.

Više o specijalu koji smo vam pripremili i koji ćete moći i sutra da čitate OVDE.

Ipak, onaj njemu draži je pobedio, Atletiko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je stigao do pete vezane pobede u prvenstvu, samim tim i do vrha Primere (koji deli sa Sosijedadom, ali sa utakmicom manje), dok Barseloni predstoje nove muke da se oporavi od slabog starta u Primeri.

Tim Dijega Simeonea je slavio sa 1:0, a jedini gol smo videli u nadoknadi prvog poluvremena.

Tada je došlo do velike greške Ter Štegena, izleteo je glavom bez obzira, Karasko je stigao pre njega do lopte i poslao je u praznu mrežu za veliku pobedu svog tima.

Prethodno u prvom poluvremenu je bilo šansi, po nekoliko na obe strane i ne bi bilo nezasluženo i da je Barselona vodila nakon prvih 45 minuta.

Grizman na jednoj, pa Saul na drugoj strani su promašivali, a onda i Ljorente pogađa prečku u 12. minutu.

Sve do kraja prvog dela igre nije bilo zanimljivosti, a onda Mesijev udarac brani Jan Oblak. Završetak poluvremena ste već pročitali.

Nastavak donosi još zanimljivih situacija i par dobrih intervencija Jana Oblaka koji je i junak svog tima. Prvo je zaustavio udarac Klemena Lenglea, a onda je u 82. minutu odbranio i šut Antoana Grizmana.

Ispostavilo se da je taj udarac bio i poslednja ozbiljnija pretnja Barse na ovom meču, Atletiko je daleko zadovoljniji napustio teren.

Pored samog poraza, Kumana će boleti glava zbog povrede Pikea koji je morao da izađe sa terena početkom drugog poluvremena, u pitanju je povreda kolena koja nikako nije bezazlena i čekamo izveštaje lekara kako bismo saznali dokle će odsustvovati.

Ono što svakako valja napomenuti jeste i činjenica da je Simeone po prvi put u karijeri u Primeri pobedio Barselonu.

Da li je ovo ta sezona za titulu?

    Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.