Radnički se ubedljivo vratio u evrokupove

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički se ubedljivo vratio u evrokupove

Nišlije su na Čairu savladale maltešku Gziru s 4:0 u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Radnički, koji se vratio u evrokupove posle 35 godina, prebrinuo je brigu u prvom kolu. Revanš na Malti protiv Gzire biće formalnost, a onda Nišlije, 26. jula i 2. avgusta, treba da se sastanu s uspešnijim iz dva meča Makabija iz Tel Aviva i Ferencvaroša. U Mađarskoj je bilo 1:1 pa je drugom kolu bliži tim koji je preuzeo Vladimir Ivić, a na golu mu je Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rajković.

Strelci za Radnički su bili Pankov u 14. minutu, Haskić u 53. i 85. i Mrkić u 55.

Niški tim je igrao u sastavu: Živković, Todorovski, Crnomarković, Pankov, Stanković, Mićić, Stanisavljević, Grbić (od 83. Jovanović), Noma, Nikodijević (od 46. Mrkić), Haskić. Trener: Lalatović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.