Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 14:52

Radnički se buni zbog suđenja protiv Voše: Namerne ili slučajne greške? (VIDEO)

I ne samo protiv Vojvodine...

Četiri uzastopna poraza i četiri meča bez postignutog gola za Radnički. U Nišu su uvereni: delom i zbog sudijskih grešaka na račun njihovog tima. Konkretan povod za saopštenje u kome se kritikuju bila im je arbitraža Miloša Milanovića u minimalnom porazu od Vojvodine, ali na Čairu kažu i da im se to ne dešava prvi put.

Kako bilo…

U sinoćnoj emisiji ‘Kao nekada’ na TV Arena sport govorilo se i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o dve sporne situacije na utakmici Radnički - Vojvodina. Eminentni stručnjak i član UEFA Zdravko Jokić rekao je da je Radnički oštećen jer je u 14. minutu utakmice postignut gol iz ofsajda, kao i zbog nesviranja penala u 93. minutu, iako se na snimku vidi da je sudija bio udaljen oko dva metra i nije bio zaklonjen, tako da je mogao da lepo vidi spornu situaciju. Što nameće pitanje kako nije video? Da li je reč o namernim ili slučajnim greškama procenite sami… Šta je radio posmatrač koji je potvrdio da nije bilo ni penala, ni ofsajda na utakmici?”, pitaju se u Radničkom.

Ističu, nije prvi put.

Ovo nije prva ovakva utakmica, već je sličnih situacija bilo na poslednjih četiri ili pet mečeva Radničkog. Zato i pitamo sudijsku organizaciju i FSS zašto do sada nisu reagovali na ovakve i slične situacije? Svaka sudijska odluka treba da sa sobom nosi i odgovornost, ali dok to ne bude sveopšti princip najbolje je verovati samo svojim očima”.

Radnički će inače prekid crne serije u prvenstvu tražiti na sutrašnjem gostovanju kod Rada, ba Banjici od 13 sati. Trener Vladimir Gaćinović zbog suspenzije neće moći da računa na golmana Borivoja Ristića, dok će zbog povrede odsustvovati Aleksandar Kovačević i Žarko Marković.

Dugo smo u minus fazi. Jedan dobar rezultat bi nam dobro došao. To će biti teško, Rad nije po kvalitetu gde se trenutno nalazi na tabeli. Imaju kvalitetne i iskusne igrače. Mi ćemo da gledamo u svoje dvorište i nadam se da ćemo se prikazati u dobrom svetlu”, rekao je Gaćinović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.