Radnički ostao i bez drugog štopera - ide u Poljsku

Izvor: Mondo, 22.Jun.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički ostao i bez drugog štopera - ide u Poljsku

Nakon Radovana Pankova, klub napustio i drugi štoper iz prošlosezonskog tandema Radničkog.

Foto: MN Press

Serija odlazaka u Nišu!

Nakon što je Nenad Lalatović napustio kormilo Radničkog, klub je napustio i Đorđe Crnomarković koji će karijeru nastaviti u Poljskoj gde će nastupati za Leh iz Poznanja, saopštio je ovog popodneva niški klub.

Crnomarković je karijeru počeo u Beogradu, potom je igrao za Šumadiju, Donji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Srem, Javor, Olimpiju, Čukarički i Radnički iz Niša.

Za tim sa Čaira odigrao je 32 meča u prvenstvu Srbije, uz zabeleženu asistenciju.

/NOVI TRENER RADNIČKOG BIĆE SIMO KRUNIĆ!/

Bio je jedan od najboljih igrača Radničkog u toku prošle sezone kada je činio štoperski tandem sa Radovanom Pankovim, koji je pre nekoliko nedelja prešao u Crvenu zvezdu, dok je klub napustio i golman Borivoje Ristić.

Radnički je zahvalio Crnomarkoviću na predanom i profesionalnom radu, kao i odličnim partijama pruženim u dresu tog kluba i poželeo mu sreću i uspeh u nastavku igračke karijere.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.