Radnički ostao i bez Kotiševskog

Izvor: B92, 07.Jul.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički ostao i bez Kotiševskog

Osipanje kragujevačkog Radničkog, nakon istorijske sezone i učešća u NLB ligi se nastavlja.Rus Aleksej Kotiševski prešao u ekipu Spartaka iz Sankt Peterburga.

Igrač koji može da igra na pozicijama krila i beka, odnosno pozicijama 2 i 3, potpisao je ugovor na 1+1 sezonu. Kotiševski je tokom boravka u Kragujevcu pokazao da je solidan igrač, sa velikim problemom, a to su brze lične greške. Zato je prosečno na parketu provodio samo 15 minuta uz 6 poena i 2 skoka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po meču.

Kotiševski je pred beogradskom publikom igrao i za selekciju Rusije u "Areni” na finalnoj utakmici Univerzijade protiv Srbije.

Spartak će osim učešća u ruskoj profesionalnoj ligi, ove godine igrati i u kvalifikacijama za Evrokup.

Podsetimo, najzapaženiji igrači ekipe Miroslava Nikolića već su napustili Radnički. Milosavljević je prešao u Partizan, a Aleksić otišao u Rusiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.