Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2021, 22:11

Radnički nosi bod s Karađorđa, Mladost prepustila “fenjer” Pazarcima

Nišlije odolele Vojvodini sa igračem manje – 1:1

Promenljive partije Vojvodine se nastavljaju, taman što se učini da je napravila iskorak napred, ona napravi dva koraka unazad.

Na Karađorđu je gostovao večeras Radnički iz Niša, koji posle promene trenera pokušava da pronađe put za izlazak iz krize. Partijom u Novom Sadu Nišlije mogu da budu zadovoljne, odnele su pola kolača, iako su više od pola sata igrale sa fudbalerom manje u polju – 1:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Igralo se od starta uobičajeno tvrdo kada je Vojvodina u pitanju ove sezone, ali je Radnički taj koji je došao do gola. Arsić je zatresao mrežu Lala i doneo vođstvo Nišlijama, koje su sa prednošću otišle na poluvreme.

Radnički je u prošlom kolu osvojio bod protiv Metalca sa igračem manje, a morao je i večeras da se nosi 40 minuta sa Vojvodinom takođe sa desetoricom od 55. minuta. I nije uspeo da sačuva prednost, mladi Mirko Topić je izjednačio. Ofanziva domaćih u nastavku nije donela rezultat, ostalo je 1:1.

U duelu dva najslabija tima lige Mladost je pregazila Novi Pazar u Lučanima i prepustila mu poslednje mesto na tabeli – 3:0.

Blistao je dvostruki strelac Zoran Danovski, koji je najavio bolje dane za Lučance. U poslednjih pet kola Mladost je osvojila osam bodova, te ima osnova da veruje da može da dostigne timove iznad nje.

Novi Pazar je nastavio sa očajnim rezultatima na strani, vezao je peti poraz u gostima sa ukupno 13 primljenih golova.

SUPERLIGA SRBIJE – 12. KOLO

Petak

Radnički 1923 - Kolubara 0:2 (0:0)

/Đuranović 49, Mladenović 90+1/

Subota

TSC – Čukarički 1:2 (0:1)

/Ratkov 47 – Čolović 37, Kajević 66p/

Radnik – Proleter 0:1 (0:0)

/Tomović 78/

Spartak – Voždovac 0:4 (0:2)

/A. Stanisavljević 31, Vujnović 36, 72, F. Stanisavljević 78/

Nedelja

Napredak – Partizan 0:1 (0:1)

/Rikardo 8p/

Mladost – Novi Pazar 3:0 (1:0)

/Cvetković 36, Danoski 51, 54/

Crvena zvezda – Metalac  3:1 (1:1)

/Falko 10, Ivanić 63, Kanga 91p – Stuparević 40/

Vojvodina – Radnički Niš 1:1 (0:1)

/Topić 71 – Arsić 34/

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.