Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2020, 11:38

Radnički našao desnog beka: Kostić stigao na Čair

Zvezdino dete, koje dolazi iz Bačke

Odlaskom Aleksandra Todorovskog, koji će braniti boje Grafičara, ostalo je upražnjeno mesto na desnom boku odbrane Radničkog.

Prazno je bilo samo dan, pošto su Nišlije ekspresno našle novog desnog beka. Ugovor sa Radničkim potpisao je Aleksandar Kostić (20), nekadašnji đak Zvezdine omladinske škole, koji je prethodne sezone igrao za Bačku i pomogao joj da se plasira u Superligu.

Kostić je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrao i za sve reprezentativne selekcije Srbije do 19 godina.

„Zadovoljstvo mi je što sam došao u ovakav klub. Sigurno je da je Radnički jedan od najvećih klubova u Srbiji. Očekivanja su ista kao i kluba, želim da zajedno izborimo mesto u kvalifikacijama za evropsko takmičenje“, rekao je Kostić nakon potpisivanja ugovora.

Novi fudbaler Radničkog je prošle sezone odigrao 21 utakmicu za Bačku i bio asistent kod jednog gola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.