Radnički do preokreta u poslednjoj četvrtini

Izvor: KGsport.info, 17.Okt.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički do preokreta u poslednjoj četvrtini

U 2. kolu Prve lige Srbije za košarkašice, kragujevački Radnički je u hali “Gordana Goca Bogojević“ došao do prve pobede u novoj sezoni, savladavši ekipu Kraljeva sa 67:60 (10:11, 11:13, 19:25, 27:11).
Čvrsta odbrana na obe strane donela je vrlo malo poena u prve dve četvrtine (20:24). Drugo poluvreme gošće bolje započinju i sredinom trećeg perioda stiču prvi put dvocifrenu prednost (29:39).
Radnički je u poslednju deonicu ušao sa zaostatkom od 9 poena (40:49), >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << a sedam minuta pre kraja bilo je 40:53 za Kraljevčanke. Međutim, izabranice trenera Vesne Despotović za svega šest minuta prave seriju od neverovatnih 18:0 i u potpunosti preokreću rezultat u svoju korist (58:53). Usledila je penal završnica u kojoj su Bojana Stevanović i Sanja Dimić bile sigurne sa linije slobodnih bacanja i donele svom timu prvi trijumf u sezoni.
Bojana Stevanović je sa 23 poena (11/13 sa linije slobodnih bacanja) bila jedna od najzaslužnijih za večerašnje slavlje Kragujevčanki. Dvocifren učinak imala je još i Jelena Trifunović sa 12 koševa, dok se u poraženom timu istakla Tatjana Živanović, koja je upisala 18 poena.
Narednog vikenda, u 3. kolu Prve lige Srbije, Radnički gostuje ekipi Bora.
Foto: Marko Lazarević

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.