Rađa u Kući slavnih: Čekam da mi kažu da me zezaju

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rađa u Kući slavnih: Čekam da mi kažu da me zezaju

Dino Rađa, bivši hrvatski košarkaš, i dalje nije svestan da ulazi u Kuću slavnih, iako mu je to poznato već šest meseci.

Rađa će ulaskom u Kuću slavnih, posle Mirka Novosela, Krešimira Ćosića i Dražena Petrovića postati četvrti Hrvat čuvenog zdanja u Springfildu.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i Hrvatske ne može da prihvati realnost da će se naći u Kući slavnih i sve vreme očekuje da mu neko kaže da je sve to jedna velika šala.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Poslednjih šest meseci gledam iza svakog ćoška da ne iskoči Ešton Kučer i kaže mi da su me zeznuli", rekao je Rađa, a preneo američki novinar Šon Denevi.

Rađa se prethodnih dana putem svoje Fejsbuk stranice zahvaljivao svim ljudima koji su ostavili "pečat" na njegovoj karijeri – Ivkoviću, Pešiću, profesoru...

"Ovo je nešto... Ne mogu da vam objasnim kako se osećam trenutno", dodao je Rađa.

Dino je tokom karijere osvojio dve Evrolige sa Jugoplastikom, nekoliko medalja na raznim takmičenjima sa Jugoslavijom i Hrvatskom, a tokom dana očekuje se da zvanično uđe u Kuću slavnih.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DINO RAĐA U KUĆI SLAVNIH Legendarni košarkaš i dalje ne veruje: Čekam da mi kažu da me zezaju

Izvor: Kurir, 07.Sep.2018

Dino Rađa, nekadašnji hrvatski košarkaš uvršten je u košarkašku Kuću slavnih u Springfildu. On i dalje nije svestan da ulazi u Kuću slavnih, iako mu je to poznato već šest meseci!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.